SORTIDA FOTOGRÀFICA “PAISATGES DEL VI”

EL PRÒXIM DIUMENGE 12 D’OCTUBRE TENIM PROGRAMADA UNA NOVA SORTIDA FOTOGRÀFICA RELACIONADA AMB EL MÓN DEL VI. NO TE LA PERDIS!

Si t’agrada la fotografia de natura i t’interessa el procés d’elaboració dels nostres vins, aquesta activitat és per tu! Vine a Cornudella el pròxim diumenge 12 d’octubre i capta amb nosaltres els PAISATGES DEL VI en plena campanya de verema!

paisatges del viAquesta activitat va adreçada a aquelles persones que ja tenen coneixements bàsics de fotografia i volen posar-los en pràctica tot compartint-los amb altres companys, seguint les directius i consells del conductor de la sortida, en Jordi Brú.

Durant la sortida descobrirem i captarem diversos escenaris relacionats amb les vinyes. No només anirem a peu de cep, on descobrirem les feines que es desenvolupen al camp aquests dies i veurem com els pàmpols comencen a canviar el seu característic verd per tons més grocs i marronosos, sinó que també visitarem i fotografiarem les tasques que es porten a terme a un celler prioratí en plena campanya de verema: el Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant.

Acabarem la sortida visitant una de les nostres finques de garnatxa on podrem degustar dos dels productes locals per excel·lència: el vi i el formatge.

Us recordem que per participar a l’activitat cal inscriure’s prèviament trucant al 977821313 o a través del correu electrònic activitats@montsantnatura.cat. Data límit d’inscripció: dimecres 8 d’octubre. I si voleu més informació sobre preus i horaris, podeu consultar la nostra pàgina http://www.montsantnatura.cat.