ITINERARI INTERIOR AL COR DE MONTSANT

ioga2014

Intensiu de ioga i altres activitats d’espiritualitat a Cornudella de Montsant

Des del Centre d’Activitats Montsant Natura, organitzem un cap de setmana intensiu de ioga els propers dies 8 i 9 de novembre, amb el suport del centre de salut i teràpies BioRitmes i la col·laboració de l’empresa prioratina de cosmètica natural i ecològica Nina Mas Ardèvol

La serra de Montsant és un marc natural ideal per connectar amb el nostre interior; ens permet viatjar cap al nostre més profund benestar a través de la tranquil·litat i la serenitat que ens ofereixen els seus magnífics paratges. Si t’agrada el ioga i la natura, aquesta proposta és per tu.     

Al llarg del cap de setmana s’oferiran diferents classes de ioga, tallers i altres activitats d’espiritualitat. El paquet que ofereix Montsant Natura inclou els àpats i l’allotjament al Xalet de l’Assut, una casa rural que es troba a 4 km de Cornudella de Montsant. Es tracta d’aprendre a relaxar-nos i a connectar amb la pau interior que ens permetrà fluir amb la vida i els seus reptes. Meditarem, respirarem, practicarem diferents tipus de ioga (des d’un ioga més físic a un ioga més espiritual i energètic), experimentarem amb el nostre cos, el moviment i les sensacions, aprendrem a fer-nos massatges, etc. En definitiva, ens cuidarem i ens deixarem cuidar… I tot en un entorn natural espectacular: el Parc Natural de la Serra de Montsant.  

El programa complert, amb els horaris i modalitats d’inscripció, es pot consultar a la pàgina www.montsantnatura.cat. Per més informació, trucar al 977 82 13 13 (de 9h a 13h) o escriure un e-mail a activitats@montsantnatura.cat.

Pren-te el teu temps… i relaxa’t a Montsant…